Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Mostra “L’Andorra dels paisatges” / Universitat d’Andorra

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Des del dilluns 22 d’abril i fins al divendres 17 de maig de 2013, la Universitat d’Andorra (UdA) i el Departament de Medi Ambient a través del Centre Andorra Sostenible volen apropar a la comunitat universitària, i a tota la ciutadania en general, la mostra “L’Andorra dels paisatges”. Aquesta exposició té com objectiu sensibilitzar al conjunt de la societat envers els valors dels paisatges i la riquesa i diversitat d’aquests a Andorra, alhora que vol fer reflexionar sobre els canvis que s’hi originen i sobre com contribuir a la seva conservació.

 La mostra s’emmarca dins dels actes de celebració de la presidència andorrana del Comitè de Ministres del Consell d’Europa, com a activitat de comunicació i educació ambiental dedicada a una de les dues temàtiques mediambientals principals per a les quals Andorra té signats convenis internacionals del Consell d’Europa, com són el paisatge i la conservació de la fauna i la flora. En aquest sentit, cal recordar que el proper dia 1 de juliol es commemorarà el primer aniversari de l’entrada en vigor a Andorra del Conveni Europeu del Paisatge adoptat a Florència, Itàlia, l’any 2000.

 L’exposició es pot visitar a la planta 1 de la Universitat d’Andorra, de dilluns a divendres, de les 8.30 a les 18.00 hores. L’entrada és gratuïta. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere