Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

17a FESTA MAJOR DE L’ESTUDIANTAT DE LA UdL

Notícia anterior
Notícia posterior

 El campus de Cappont acollirà aquest dijous una nova edició de la Festa Major de l’Estudiantat  de la Universitat de Lleida. A partir de les 11.00h del matí, hora en què se suspenen les classes lectives, arrenca un programa carregat d’activitats culturals i lúdiques. La primera, una cursa transportant cervesa (beer river running). Dins l’àmbit esportiu, destaca un partit de Jugger, una disciplina alternativa que combina elements de rugbi, hoquei i esgrima. També hi ha previst un enfrontament de futbol entre professorat i alumnat de la Facultat de Lletres. 

 L’estudiantat de Dret i Economia ha preparat un macro Harlem Shake.  Els de Medicina, Infermeria i l’ETSEA protagonitzaran dos ginkames. La tecnologia de l’Escola Politècnica serà present amb una competició de robots virtuals en l’entorn Robocode,  que tindrà lloc a l’Auditori del Centre de Cultures. Mentre, l’edifici Polivalent acollirà una lectura en diferents llengües (català, castellà, anglès, francès, occità, italià, xinès, grec i portuguès) de textos de Salvador Espriu, Albert Camus i Vicent Andrés Estellés, entre d’altres, per commemorar la diada de Sant Jordi. 

 La majoria d’actes d’aquesta dissetena edició de la festa, però, se celebraran a l’aire lliure. Com ara el dinar popular amb paella. La jornada es tancarà amb el tradicional concert, que inclou l’actuació dels grups de música Möndo loco, Tremendos i Callejon Canalla; els DJs Luso, Biotech & Jordi Iborra, Edu Cano, Robbie Vee i Homs C & Alcore; i una batukada. Serà a partir de les 8 del vespre. ♦

festa major udl

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere