Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Avui eleccions a Rector a la Universitat Pompeu Fabra

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Avui dilluns, 29 d’abril tindran lloc les votacions a les eleccions a rector de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), a les quals es presenta un sol candidat: Jaume Casals Pons, catedràtic de Filosofia de la UPF.

 Els membres de la comunitat universitària (13.139 electors, en total) podran exercir el seu vot entre les 10.00 i les 17.00 hores, ininterrompudament, mitjançant elecció directa i sufragi universal lliure i secret.

 Els electors podran votar en alguna de les sis meses distribuïdes pels diferents edificis dels campus: dues al campus de la Ciutadella (una a l’edifici Jaume I i l’altre al de Roger de Llúria); una al campus del Poblenou (edifici Roc Boronat), dues al campus del Mar (una a l’edifici del PRBB i una altra a l’edifici Dr. Aiguader) i una a l’edifici Mercè.

 A les paperetes de votació constarà el nom dels candidat i l’opció de vot en blanc, i caldrà assenyalar amb una X l’elecció desitjada. Per votar, l’elector ha de mostrar davant la mesa electoral el seu nom i cognoms amb un document que n’acrediti la personalitat.

 El mateix dia de les eleccions, un cop finalitzat l’horari de les votacions, la Junta Electoral realitzarà un escrutini provisional i farà la proclamació provisional del candidat, mentre que la seva proclamació definitiva tindrà lloc el 3 de maig.

 

Sectors, vot ponderat i circumscripcions electorals

 Els sectors electorals, amb el color de la papereta i el percentatge de ponderació corresponent, són els següents:

 Sector A (papereta de color salmó): professors doctors amb vinculació permanent a la universitat, amb un coeficient del 51%

 Sector B (color groc): professors lectors, professors visitants, personal investigador propi o vinculat i professors emèrits, amb un coeficient del 9%

 Sector C (color verd): altres categories de professorat, amb un coeficient del 5%

 Sector D: estudiants (25% de coeficient), repartits en el subsector D1 (color blanc): estudiants de grau -antic primer i segon cicle-, amb una ponderació del 22,5%, i subsector D2 (color rosa), estudiants de màster universitari i doctorat,  amb un 2,5% de coeficient

 Sector E (color blau), correspon al personal d’administració i serveis, amb un 10% de coeficient

 Les circumscripcions electorals són el departament en el cas del professorat; La facultat o escola en el cas dels estudiants de grau; i tota la Universitat en el cas dels estudiants de màster universitari i doctorat i del personal d’administració i serveis.

——————————————————————— 

Noticies relacionades a LO CAMPUS DIARI:

– Jaume Casals, únic candidat a rector de la UPF. Comença la campanya electoral CLICAR AQUÍ

PROGRAMA ELECTORAL del Candidat a Rector  CLICAR AQUÍ

 

————————————————————————————————————————————————–

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere