Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Aula de Teatre de la UVic estrena “El Petit Príncep”

Notícia anterior
Notícia posterior

 el-petit-princep-cartell_web

 El dijous, 2 de maig, a les 21 h, tindrà lloc al Teatre Laboratori de l’Institut del Teatre (C. St. Miquel, 20), la presentació d’El Petit Príncep a càrrec de l’Aula de Teatre de la UVic. Es tracta de l’adaptació dramàtica  de Carme Cané de l’obra de Saint-Exúpery, dirigida per Dolors Rusiñol. 

 En aquests moments que el sistema materialista en què estem immersos ha demostrat que no duia la felicitat, l’Aula de Teatre de la UVic se submergeix en el missatge intel.ligent i tendre d’El Petit Príncep, un dels grans clàssics de la literatura contemporània. La reflexió que fa sobre la condició humana, sobre la dualitat espiritual i material de la persona, és d’una senzillesa i alhora d’una tal profunditat, que arriba directament al cor. I és així, amb el cor, que ens actors i les actrius de l’ATEUV la volen transmetre.

 Amb aquesta obra, l’Aula de teatre de la UVic serà present a la 12a Mostra Trensversal Interuniversitària de Teatre, que tindrà lloc al Teatre l’Escorxador de Lleida, el dia 21 de maig a les 18.30h.

 

Direcció escènica: Dolors Rusiñol

Direcció d’actors: Marian Masoliver

Intèrprets: Àngel Boix, Judit Camps, Irene Gutiérrez, Sergi Hervàs, Eli Llauradó, Alicia Marí, Marta Martin, Juan Peña, Mercè Piqué, Marina Pratcorona, Albert Salarich i Joana Serra.

Il·luminació: Lluís Quintana

Escenografia i vestuari: Jordi Lafon

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere