Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València supera els 4.000 estudiants

Notícia anterior
Notícia posterior

l

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València supera els 4.000 estudiants, i destinarà més de la meitat dels beneficis a beques de la Universitat

El Consell de Govern de la Universitat de València ha aprovat aquest dilluns els comptes anuals del Centre d’Idiomes corresponents a 2012. El Centre és una societat mercantil l’únic accionista de la qual és la pròpia Universitat. Per onzè any consecutiu el centre ha tancat l’exercici amb beneficis, segons ha informat el president del consell d’administració, Francisco Morales.

 En el curs 2011-12 es van matricular per primera vegada més de 4.000 estudiants, exactament 4.120 (1.353 en cursos d’espanyol i 2.767 en cursos d’idiomes estrangers). A més, 1.728 persones van realitzar proves d’acreditació de nivell de diferents idiomes. Des de la seua obertura s’han matriculat prop de 30.000 alumnes.

 La situació tant econòmica com acadèmica és estable, segons Morales. Els resultats són semblants als del curs passat, amb un benefici després d’impostos de 414.938,77 euros, dels quals 270.000 es destinaran a la partida de beques pròpies de la Universitat de València per al curs 2012-13, que enguany s’ha incrementat considerablement per a intentar pal·liar la situació generada en moltes famílies per l’increment de les taxes acadèmiques i la disminució del nombre de beques.

 El centre, per a poder atendre una demanda creixent, està construint un edifici en el Campus dels Tarongers, la finalització del qual s’està retardant sobre les dates previstes, com a conseqüència dels problemes econòmics de l’empresa constructora, causats per la situació general de crisi. A la fi de març de 2013 s’havia realitzat aproximadament el 65% de l’obra projectada.♦

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere