Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comunicat de l’Equip de Govern de la Universitat Autònoma de Barcelona sobre l’ocupació del Rectorat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 CAF

 Davant el fracàs de l’estratègia antidemocràtica d’ocupació i agressions, la CAF (Coordinadores d’Assemblees de Facultat), que és l’organització d’estudiants que ocupa el Rectorat, ha fet circular un comunicat i diversos tuits amb informació falsa segons la qual les seves coaccions haurien aconseguit unes suposades “negociacions” al marge dels canals i òrgans democràtics establerts en els Estatuts de la nostra Universitat.

 L’Equip de Govern desmenteix aquestes informacions i comunica a la comunitat que es tornarà a reunir demà ( avui pel lector) amb totes les associacions i organitzacions d’estudiants a fi i efecte de tractar les preocupacions i reivindicacions que ens vulguin exposar, com ja ha fet en diverses ocasions, sense que la CAF hagi acceptat participar en cap de les reunions celebrades.

 Igualment recorda que està absolutament disposat a rebre qualsevol persona o col·lectiu que hi estigui interessat sempre que aquest simplement ho demani sense coaccions. Essent així, es compromet a rebre també aquest col·lectiu d’estudiants un cop desallotgin el Rectorat i permetin que segueixi amb la seva activitat habitual.♦
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 2 de maig de 2013

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere