Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Campanya de recollida d’aliments a la UB del 6 al 8 de maig

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Universitat de Barcelona i la Fundació Banc dels Aliments han engegat una nova campanya de recollida d’aliments que tindrà lloc del 6 al 8 de maig. Els productes, que preferentment han de ser oli, pasta, arròs, llegums secs i conserves de peix, es podran deixar als punts de recollida habilitats a totes les facultats (excepte al campus de Bellvitge, que està duent a terme una campanya de recapte d’aliments en col·laboració amb la Creu Roja), a l’IL3-UB i al campus de l’Alimentació de Torribera. 

 La iniciativa ha sorgit del Comissionat per a Societat i Envelliment de la UB, en sintonia amb la voluntat de la Universitat d’impulsar la cultura de la responsabilitat social, amb l’objectiu de sensibilitzar la comunitat universitària respecte de la realitat de la fam «a casa nostra» i de la importància de participar en l’atenció d’aquest problema. La campanya rep el suport d’un grup de voluntaris format per estudiants, professorat i personal d’administració i serveis de la UB.

 El Banc dels Aliments està ajudant més de 114.000 persones de l’àrea de Barcelona que pateixen necessitats alimentàries. Els membres de la comunitat universitària tenen l’oportunitat de col·laborar en aquesta tasca portant queviures als contenidors situats als vestíbuls de les facultats. El Banc dels Aliments recollirà aquestes donacions i les lliurarà a associacions i entitats benèfiques, que reparteixen els aliments a les famílies més necessitades.

 La Fundació Banc dels Aliments  és una institució benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam a Catalunya, evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i, finalment, fer-los arribar a persones necessitades del nostre entorn més immediat.

 

Qui ho prefereixi també pot fer donacions d’aliments en línia …… CLICA AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere