Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El rector de la Universitat d’Alacant assegura que “perilla alguna” de les pagues extra de la plantilla pel deute del Consell de la Generalitat Valenciana

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El rector de la Universitat d’Alacant (UA), Manuel Palomar, ha assegurat este dilluns que el deute que la Generalitat Valenciana manté amb la institució fa “perillar alguna” de les pagues extraordinàries que corresponen als funcionaris de l’entitat universitària pel deute del Consell.

 Colomar ha fet estes declaracions a preguntes dels periodistes de si perilla la paga d’estiu dels treballadors de la institució acadèmica, ha apuntat que “perilla alguna”, sense concretar quina d’elles. En este sentit, ha xifrat en 250 milions d’euros d’acord amb el deute històric acumulat des de 2001, dels quals 59 són dels exercicis compresos entre 2010 i 2013.

Així, ha incidit que l’actual és una “situació complicada per a tot l’Estat”, així com per a totes les administracions públiques, i ha apuntat que la institució universitària està “definint mecanismes que permetin que els treballadors cobren en temps i forma com està establit”. “Treballem dia a dia perquè això siga així, avancem dia a dia perquè això es puga resoldre, tot i que perilla alguna de les pagues extraordinàries, com a tots els funcionaris del país”, ha emfatitzat.

A més, interrogat pels mitjans de comunicació sobre possibles mesures a emprendre en el cas que els impagaments continuen, ha assenyalat que la universitat ha proposat un “pla econòmic que esperem que la Generalitat porte a terme”, si bé, en cas de no ser així, ha afegit que es podria portar a terme un contenciós administratiu, “que és el que està establit”. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere