Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Avui eleccions a rector de la Universitat Politècnica de València

Notícia anterior
Notícia posterior

Mora

Avui eleccions a rector de la Universitat Politècnica de València amb la candidatura única de Francisco Mora

 El catedràtic de Tecnologia Electrònica Francisco Mora és el candidat únic a Rector a la Universitat Politècnica de València.

 En les eleccions d’avui poden exercir el dret de sufragi actiu els membres de la comunitat universitària que, en les dates de la convocatòria d’eleccions i de la votació, presten serveis en situació d’actiu a la UPV o estiguen matriculats en qualsevol dels ensenyaments que s’imparteixen a la Universitat Politècnica de València conduents a l’obtenció de títols oficials amb validesa en tot el territori de l’Estat espanyol.

 La distribució de taules és la següent: Al campus de Vera (València), les taules electorals per als professors funcionaris doctors, la resta de personal docent i investigador, el personal d’administració i serveis, i els estudiants de doctorat i màster estaran situades al Paranimf (edifici 3A). A més, les taules per a la resta dels alumnes estaran al vestíbul de cadascuna de les escoles i facultats. L’horari de votació al campus de Vera és de 9 a 20 h.

 Al campus d’Alcoi, tots els membres de la comunitat universitària voten a l’edifici Ferrándiz. Els alumnes de cicles i graus tenen un horari de 9 a 20 h; la resta, de 9 a 18 h. I al campus de Gandia, els alumnes de cicles i graus voten a l’aulari, amb un horari de 9 a 20 h. I la resta, a l’edifici F, de 9 a 18 h.

 Els membres de la comunitat universitària han d’acreditar la identitat abans de votar mitjançant l’original del document nacional d’identitat (DNI), el document d’identificació d’estrangers, el passaport o el permís de conduir. No s’admeten cap tipus de còpies, ja siguen acarades o compulsades.♦

 

———————————————————— 

 

Abstracte de l’entrevista del candidat a Rector, el professor Francisco Mora al programa “Politècnica tal cual” de la UPV TV :

 Francisco Mora assegura que els ocupadors valoren molt positivament la formació tècnica i acadèmica dels titulats de la UPV, però “ens demanen major reforç en les habilitats transversals: el foment del lideratge, la capacitat de negociació i el treball en equip”. El candidat vol impulsar aquesta formació en els plans d’estudis “perquè siga un senyal d’identitat d’aquesta Universitat”.

 A més, assenyala la necessitat de diversificar les fonts d’ingressos, per a fer una universitat més robusta. “Sabent que la part pública del finançament públic pot disminuir, cal cercar noves fonts d’ingrés per a tenir una major autonomia”. Destaca el bon enteniment que hi ha entre les universitats públiques de la Comunitat Valenciana i reclama l’engegada del Pla Plurianual de Finançament, que es va acordar amb la Generalitat.

 Al llarg de l’entrevista, Francisco Mora, enginyer de Telecomunicació i catedràtic de Tecnologia Electrònica per la UPV, llança missatges als diferents col·lectius de la comunitat universitària. Segons el seu programa electoral, l’alumnat de la UPV podrà “integrar la innovació, l’emprenedoria i el lideratge en la seua formació”.

 Al professor investigador, el candidat a rector li demana que incorpore les noves metodologies i la formació en línia al seu treball. “El professor enriquirà la seua labor: en lloc d’estar a la tarima, passarà més temps desenvolupant projectes amb els alumnes”. I, al personal d’administració i serveis, li assegura “un treball més ric, que li permetrà aportar valor a la institució i desenvolupar-s’hi molt més”.

 Malgrat ser candidat únic, Francisco Mora no se sent guanyador perquè “només amb un gran suport podrà representar tota la Universitat Politècnica de València. Ara és més important que mai que hi haja una participació alta i l’equip de govern isca reforçat”.♦ 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere