Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UPC, UPF, UOC i UVic signen un conveni amb 22@Network

Notícia anterior
Notícia posterior

 L’Associació 22@Network i quatre de les universitats ubicades al districte 22@: Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat Pompeu Fabra (UPF), Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Universitat de Vic (UVic) (BAU),  han signat avui un acord de col·laboració amb l’objectiu de dinamitzar el districte 22@. L’acte de signatura del conveni, celebrat a la seu de l’Associació del 22@Network bcn a l’edifici CINC, ha comptat amb la presència de Ramon Salabert, president de la junta directiva del 22@Network bcn, i els rectors i representants de les quatre universitats: Jordi Montaña, rector de la UVic (BAU Centre Universitari de Disseny); Joan Majó, vicerector de Formació de la Universitat Politècnica de Catalunya – Barcelona Tech (UPC); Daniel Serra de la Figuera, vicerector d’Economia, Recursos d’Informació i Relacions Institucionals de la Universitat Pompeu Fabra (UPF); i Pere Fabra, vicerector d’Ordenació Acadèmica de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

 Aquest acord és un exemple de cooperació públic-privada en un àmbit territorial concret, que a més coincideix amb el projecte d’èxit del districte 22@. Aquest conveni serà desenvolupat per la Comissió d’Universitats i Centres Tecnològics de 22@Network bcn on, a més de les universitats, estan representats el centres tecnològics del districte: Kim, Leitat, Fundació Barcelona Media, Barcelona Digital Centre,  Yahoo Iberia, SAE…

 La primera acció que s’engega a l’empara d’aquest acord és el projecte de Voluntariat 22@. Un programa que reuneix estudiants de grau i de postgrau de la majoria de les universitats i centres tecnològics associats a 22@Network i que els permetrà desenvolupar tasques per a l’Associació, o per a les empreses del 22@ Network, sempre relacionades amb el coneixement del districte i la promoció i dinamització de la seva activitat.

 Els programes pilot que es duran a terme són un mapa d’actius del districte, una enquesta d’innovació i unes tasques de suport a les nou comissions (Sostenibilitat i Valors; Innovació; RRHH i Talent; Emprenedoria i Pimes; Internacionalització; Grans Empreses; Universitats i Centres Tecnològics; Serveis ; i Relacions Institucionals) que ha generat l’associació 22@Network.

 Amb el programa voluntariat, els estudiants podran treballar en allò que han après en dinàmiques col·laboratives al districte 22@. A més podran adquirir experiència i entrar a formar part d’una borsa de professionals acreditats. En alguns estudis la participació en voluntariat comptabilitza com a crèdits docents.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere