Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

3a Diada de la Solidaritat a la Universitat de Girona

Notícia anterior
Notícia posterior

 Avui  dimecres dia 8 de maig, per tercer any consecutiu, l’Oficina de Cooperació per al Desenvolupament i el Servei d’Esports de la Universitat de Girona (UdG) han organitzat una Jornada Solidària amb diverses activitats, xerrades i exposicions.

PROGRAMA

XERRADA

12.00 h. – 14.00 h. Xerrada a càrrec de Rescat K9: «Rescat de persones desaparegudes a causa de desastres naturals o per altres raons» a la Sala de Graus de la Facultat de Dret (Campus Montilivi).

ACTIVITATS

9.30 h – 14.00 h. Videoteca. Servei de préstec amb pel·lícules i documentals sobre solidaritat, organitzat pel Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat de la Coordinadora d’ONG Solidàries (CeDRe) al vestíbul de la Facultat de Ciències (Campus Montilivi).

10.00 h. Activitats esportives: campionat de pàdel el dimecres 8 de maig.

Campionat de futbol 7 el dijous 9 de maig. Inscripcions i realització a les instal·lacions esportives de la UdG (Servei d’Esports).

13.00 h – 18.00 h. Marató de Sang (Banc de Sang i Teixits) al Campus Montilivi, davant de la Facultat de Ciències.

15.00 h – 18.00 h. Gimcana Solidària al Campus Montilivi, Campus Salut i Campus Barri Vell. Inscripcionsa l’Oficina de Cooperació per al Desenvolupament (Edifici CIAE – Campus Montilivi).

 

EXPOSICIONS, del 6 al 13 de maig

– «El viaje de Allikay», sobre drets humans i salut, organitzada per Creu Roja Girona, al vestíbul de la Facultat d’Infermeria i Medicina.

– Exposició de les ONGD de les comarques gironines, sobre cooperació al desenvolupament, educació pel desenvolupament, drets humans i governança democràtica, dret a l’aigua i a la salut, apoderament de la dona, cultura de la pau, sostenibilitat ambiental, capacitats productives i drets laborals, a la Facultat d’Educació i Psicologia.

Els diners recollits amb les activitats esportives i amb la Gimcana Solidària es destinaran al projecte ONCOTRAIL de la Fundació Oncolliga.

 

TOTES LES ACTIVITATS ESTAN OBERTES A TOTS ELS COL·LECTIUS DE LA UdG

La celebració de la Diada compta amb la col·laboració del Grup de Rescat K9, Creu Roja de Girona, la Coordinadora d’ONG’s Solidàries de les Comarques Gironines, el Banc de Sang i Teixits, el Consell d’Estudiants de la UdG, el Consell d’Associacions de la UdG, Enginyeria Sense Fronteres, el Centre Cristià Universitari, els Xoriguers, les Àligues i Aguilots de la UdG i l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere