Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El rector de la Universitat de València es reuneix amb els nous representants de la mesa de l’Assemblea General de Estudiants

Notícia anterior
Notícia posterior

El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, s’ha reunit aquest dimecres amb els representants de l’Assemblea General d’Estudiants (AGE) de la Universitat de València. Els nous membres de la AGE van ser triats el passat mes d’abril i en aquesta primera reunió, el rector el rector ha manifestat la seua intenció de crear nous canals de comunicació entre l’equip rectoral i la mesa de l’Assemblea General d’Estudiants.

 Així mateix, segons ha destacat el delegat del rector per a Estudiants, Daniel González Serisola, s’ha parlat  “de començar proposar noves línies de treball de la mesa de AGE i s’incentivarà aquesta associació com el màxim òrgan de representació estudiantil ”. També  “s’ha mostrat un mateix posicionament de cara a treballar conjuntament en defensa de la universitat pública i fomentar la reflexió i el debat en la universitat sobre el model que volem”.

 El nou coordinador de la AGE és Jordi Caparrós, claustral de Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA) per la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. 

 Completen la mesa altres sis representants de l’estudiantat: Javier Bocero, del BEA, com a vicecoordinador; Ivan Mínguez, de l’AdR d’Història, com a secretari; Quique Rodríguez, membre de l’AdR de Filologia, Traducció i Comunicació i membre del BEA, com a tresorer. I com a vocals: Mireia Fernández, de l’AdR de Ciències Socials i membre del BEA; Luis Martínez i Roberto Asensi, de la Unió d’Estudiants Valencians.

 L’AGE, amb cent cinquanta membres, és el màxim òrgan de representació estudiantil de la Universitat de València i està formada pels estudiants membres del Claustre i representants de les AdR dels centres universitaris.

 Esteban Morcillo ha estat acompanyat a la reunió per Daniel González Serisola, delegado del rector para Estudiantes. ♦
 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere