Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou rector a la Universitat Politècnica de València : resultats electorals

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Mora

 S’ha elegit com a nou Rector de la Universitat Politècnica de València al professor  Francisco José Mora.

 Segons els resultats provisionals facilitats per la Junta Electoral, el col·lectiu de professors funcionaris doctors va votar a Mora el 86%, altres professors el 88%, el PAS el 80%, i els estudiants el 79%.

 Pel que fa a la participació, d’un cens de 37.198 votants l’índex de participació més alt ha estat el del PDI funcionari doctor amb un 89%, seguit del PAS amb un 60%, la resta de professorat amb un 45% i, finalment, el dels estudiants amb un 11%.

 Era una candidatura única i les eleccions han tingut un percentatge de participació global del 17, 49%. 

 L’escrutini i les ponderacions de cada sector universitari es pot seguir CLICANT AQUÍ

 

 

RESULTATS ELECTORALS  PER SECTORS:

resultats per sectors

 

 

 

EL NOU EQUIP RECTORAL

 El rector electe, Francisco José Mora Más, encapçala un equip format per vuit vicerectors, el responsable del Gabinet del Rector, el secretari general i el gerent.

 Miguel Ángel Fernández Prada és el vicerector d’Estudis, Qualitat i Acreditació (VEQA). És el vicerector primer i s’encarregarà de la gestió i l’ordenació de l’oferta formativa de les titulacions oficials, i dels sistemes de garantia de qualitat.

 María Victoria Vivancos Ramón, vicerectora d’Alumnat i Extensió Universitària (VAEU), gestionarà el suport als estudiants i la promoció de les activitats esportives i culturals.

 Miguel Andrés Martínez Iranzo, vicerector d’Assumptes Econòmics i Planificació (VAEP), coordinarà els assumptes econòmics, el desenvolupament del nou Pla estratègic i l’engegada del Pla d’eficiència de recursos.

 José Esteban Capilla Romá, vicerector d’Investigació, Innovació i Transferència (VIIT), s’ocuparà de la coordinació i la gestió de la investigació, la transferència i la innovació, i de la Ciutat Politècnica de la Innovació (CPI).

 Ismael Moya Clemente, vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat (VOAP), es dedicarà a la gestió del Pla d’ordenació docent, de la plantilla del PDI i del seu programa de formació curricular.

 Vicent Botti Navarro, vicerector de Recursos Digitals i Formació en Línia (VRDFL), tindrà la responsabilitat de les tecnologies de la informació i les comunicacions, l’Aula Oberta, la biblioteca i els serveis de documentació electrònica.

 Rosa Puchades Pla, vicerectora de Responsabilitat Social i Cooperació (VRSC), s’encarregarà de la planificació, la gestió i el control de la política social, la gestió dels fons de l’ajuda social i de la cooperació al desenvolupament i, també, de la relació amb els titulats a través d’Alumni UPV.

 Carmen Jordá Such, vicerectora dels Campus i Sostenibilitat (VCS), s’ocuparà de la planificació, l’execució i l’equipament de les infraestructures. I, a més, de les polítiques d’estalvi i sostenibilitat.

 I Juan Miguel Martínez Rubio, responsable del Gabinet del Rector, durà a terme la política de comunicació, imatge institucional i internacionalització, i les relacions institucionals.

 Completen el nou equip rectoral, el secretari general, Vicent Castellano i Cervera, i el gerent, José Antonio Pérez García.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere