Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UdG, en el marc de les universitats públiques catalanes, presenta la seva eina de gestió de processos electorals

Notícia anterior
Notícia posterior

 La Universitat de Girona ha presentat l’eina de gestió dels processos electorals a la resta d’universitats públiques catalanes i al CESCA per tal que puguin adaptar-ho a la seva realitat. Aquesta eina, desenvolupada íntegrament per la Universitat de Girona, permet una configuració àgil, segura i eficient de la plataforma de vot electrònic implantada a totes les universitats.

 La Universitat de Girona actualment és la que ha portat a terme més eleccions utilitzant la plataforma de vot electrònic. Amb la consolidació de la seva experiència permet fer arribar el seu coneixement específic en aquest camp. Després de posar-ho en comú, la resta d’universitats han mostrat interès per adaptar l’eina als seus sistemes d’informació.

 La votació electrònica es desenvolupa mitjançant una plataforma informàtica, comuna a totes les universitats públiques de Catalunya, la qual inclou els sistemes de seguretat que garanteixen l’anonimat dels vots emesos i disposa de les eines necessàries per tal que els votants puguin comprovar que el seu vot ha estat vàlidament emès, sense que es pugui establir la connexió entre el votant i el seu vot.

 Aquesta plataforma de votació electrònica permet realitzar processos electorals i consultes de forma electrònica i ajuda a millorar els mecanismes de participació i de presa de decisions a la UdG i també la transparència política i la millora administrativa. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere