Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La URV assessorarà la candidatura del paisatge del Priorat a patrimoni mundial de la UNESCO

Notícia anterior
Notícia posterior

La Universitat Rovira i Virgili assessorarà la candidatura del paisatge del Priorat a patrimoni mundial de la UNESCO. El dijous, 9 de maig al matí s’ha signat un conveni de col•laboració entre l’entitat Prioritat, paisatge cultural patrimoni mundial, i la URV.

 El president de Prioritat, Toni Alcover, i el rector de la URV, Francesc Xavier Grau, han firmat el conveni que formalitza la relació que ja existeix actualment i per la qual la universitat assessora la candidatura del Priorat a Patrimoni Mundial de la UNESCO, com a paisatge agrari de la muntanya mediterrània.

 Prioritat, paisatge cultural patrimoni mundial, entitat nascuda de la societat civil del Priorat per impulsar i cooordinar la candidatura, manté col•laboració amb institucions i entitats d’àmbits diversos. En l’àmbit acadèmic, la URV – en tant que universitat del territori- ha estat implicada des de ben aviat, en el procés de la candidatura, tot i que la col•laboració no s’havia arribat a oficialitzar formalment.

 Des d’aquest punt de vista, la signatura d’aquest conveni serveix per institucionalitzar la col•laboració i posa les bases per anar més enllà.

 Prioritat està convençuda que la URV pot ser de gran servei en l’assessorament en la redacció dels dossiers de la candidatura que cal presentar als diferents organismes, en, la recerca acadèmica, en l’organització de workshops i en altres actuacions que tinguin el territori del Priorat com eix central. 

 En aquest sentit, el conveni fixa un marc obert per als tres propers anys, al llarg dels quals, més enllà de l’assessorament puntual, es podran anar concretant altres col•laboracions, segons les necessitats i interessos de totes dues entitats. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere