Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Girona i Bòlit organitzen les Jornades Turisme+Creatiu

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Els dies 17 i 18 de maig tindran lloc a Girona les Jornades Turisme+Creatiu, organitzades per Bòlit-Centre d’Art Contemporani, amb la col·laboració de la Facultat de Turisme de la UdG. Les Jornades, que s’emmarquen en l’exposició “Viatge extra-ordinari” inclouen diverses visites comentades, gratuïtes i obertes al públic.

 Les jornades Turisme+Creatiu se centren en la innovació en l’àmbit del turisme, especialment, el cultural. La nòmina de ponents inclou diversos professors de la Facultat de Turisme, i de Lletres, de la UdG, com Dolors Vidal, Saida Palou, Francesca Romana Uccella i Maria Josep Balsach. També hi participen experts dels sectors turístic i cultural.

 El programa es divideix en dues sessions, la primera de les quals, la del divendres dia 17, inclou l’obertura oficial. A les ponències programades les seguirà una taula rodona, moderada per Jaume Marin, director de Màrqueting i Planificació del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona. A la sessió del dissabte al matí es completarà la ronda de ponències iniciada la tarda anterior.

 

En el marc de l’exposició Viatge extra-ordinari

 Les Jornades Turisme+Creatiu s’emmarquen en la programació d’activitats vinculades a l’exposició Viatge extra-ordinari, que pren el nom d’una expressió encunyada per José Antonio Donaire. L’exposició la comissarien Eudald Camps, Anna Capella, Carme Sais i Dolors Vidal i reuneix aportacions de vint-i-un artistes internacionals que han aportat obres de diferent format, com els dietaris audiovisuals, els quaderns de viatges o apunts dels urban sketchers.

 Viatge extra-ordinari es pot visitar fins l’1 de setembre als diferents espais del Bòlit i al Museu de l’Empordà.

 

Visites comentades a càrrec dels artistes i professionals del turisme.

-Dissabtes 6 i 20 d’abril, 4 i 25 de maig, 1 i 15 de juny i 6 de juliol a les 12 h a Bòlit-La Rambla, Sala Fidel Aguilar. Durada aproximada: 1 hora i mitja. Activitat gratuïta, inscripció prèvia obligatòria aquí.

– Dissabte 4 de maig: a càrrec de Rosa Brugat, artista; Carme Sais, Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona, i Esther Soler, directora de l’Hotel Ciutat de Girona.

– Dissabte 25 de maig: a càrrec de Jordi Isern, artista; Carme Sais, comissària de l’exposició i Esther Solà, directora de l’Hotel AC Palau de Bellavista de Girona.

– Dissabte 1 de juny: a càrrec de Pep Camps, artista; Dolors Vidal, Degana de la Facultat de Turisme de la UdG, i Jaume Marín, Cap de màrqueting del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava.

– Dissabte 15 de juny: a càrrec de Diana Sans, tècnic del Bòlit; Llorenç Ugas, artista, i Charo Errando, tècnic de Turisme.

– Dissabte 6 de juliol: a càrrec de Farners Cabra, tècnic del Bòlit; Kenneth Russo, artista, i Pulpopop, músics. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere