Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Loida García Gómez, estudiant de la FCC Blanquerna, guanyadora del Xè Concurs de la Carpeta de la URL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 XConcursCarpetaURL_guanyadora_cara.fulltext

 El món de les idees és el títol de la proposta de Loida García Gómez, alumna de la Universitat Ramon Llull, que ha guanyat la 10a edició del Concurs de la Carpeta de la URL. L’autora és estudiant  de 3r curs del grau en Cinema i TV de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-URL.

 La carpeta de la Universitat Ramon Llull que es lliurarà als estudiants que es matriculin a la URL el curs 2013-2014 ja té imatge. L’autora del disseny és Loida García Gómez, estudiant de 3r curs del grau en Cinema i TV de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-URL, que ha participat en el Xè Concurs de la Carpeta de la URL  amb la proposta El món de les idees.

 El Jurat del Concurs ha donat a conèixer avui el seu veredicte després de reunir-se i avaluar les 116 carpetes que enguany s’han presentat al certàmen. El Jurat ha decidit també destacar com a finalistes la proposta Som i serem URL, de Marta Quirós Dinarès, estudiant de 3r curs del grau en Disseny Gràfic de l’Escola Superior de Disseny ESDi (centre adscrit); i la proposta Sinapsis, d’Anna Casadevall Sayeras, estudiant de 4t curs d’Arquitectura Superior de La Salle.

 Loida García ha guanyat amb la seva proposta un premi de 2.000€ i la reproducció del seu disseny en les més de 19.000 carpetes que es distribuiran el curs 2013-14 entre tots els estudiants de la Universitat Ramon Llull. Les autores de les propostes finalistes rebran un diploma acreditatiu.

 El Concurs de la Carpeta de la URL, que ha arribat aquesta any a la seva 10a edició, es va convocar per primer cop el curs 2003-2004. El certamen va adreçat a tots els estudiants de la URL i ofereix la possibilitat de dissenyar la imatge de la carpeta de la URL que es lliura a tots els estudiants de la Universitat en començar el nou curs.
 

El Jurat del Xè Concurs de la Carpeta ha estat integrat per:

  • Dr. Carlo Gallucci Calabrese, vicerector de Relacions Internacionals i Estudiants de la URL i catedràtic de màrqueting.
  • Josep Rom, director d’art, vicedegà i professor de la FCC Blanquerna-URL
  • Elizabeth Ferrándiz, cap del Departament de Disseny Gràfic i Audiovisual de l’Escola Superior de Disseny ESDi (centre adscrit) de la URL
  • Mònica Mestanza, directora d’art d’mm! Disseny gràfic i Comunicació Visual
  • Víctor Curto, director d’art de WHATS ON
  • Enric Maria, director d’art de TURN Imatge i Comunicació
  • Joan Molina, president del Consell d’Estudiants de la URL
  • Carles Targa, cap del Gabinet de Comunicació i Relacions Institucionals de la URL
  • Anna Rifà, gerent de la URL

Com cada any, s’organitzarà una exposició amb una selecció de les propostes presentades al Xè Concurs de la Carpeta. En breu es publicarà tan al web de la URL com a la web del Concurs de la Carpeta el lloc, les dates i els horaris de visita.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere