Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Exalumnes de la UAO CEU creen una plataforma en línia per llançar noves empreses

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 image

 L’exalumne de Direcció i Administració d’Empreses Alexis Vegas ha fundat, amb Jordi Ribot, també exalumne de la Universitat Abad Oliva (UAO) CEU, i altres socis, la Plataforma Nuuuki (Nuuuki.com), dedicada a buscar finançament perquè els emprenedors puguin dur a terme seus projectes empresarials. És la primera plataforma en línia que persegueix aquest tipus d’objectiu al nostre país. Des que Nuuuki es va donar a conèixer fa un mes, els seus impulsors -un petit grup d’entusiastes catalans- han rebut més de quatre-centes propostes.

 Per llançar el projecte amb garanties, Nuuuki compta amb el suport de diversos inversors i fons de capital risc. També s’ha associat amb Sonar Ventures, dedicada a generar i expandir projectes d’emprenedoria. D’aquesta manera, els impulsors i creadors de Nuuuki “contribueixen activament a crear un ecosistema de startups que ajudaran a reactivar l’economia i a crear ocupació estable i creixement sostenible”, segons afirma el propi fundador i CEO de la companyia, Alexis Vegas, exalumne de la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona.

 L’equip de Nuuuki és l’encarregat de seleccionar i aprovar un projecte d’emprenedoria per fer a continuació -de la mà de consultors- una anàlisi financera. L’emprenedor es queda el 51% de les participacions, com a mínim, i la resta es posa a disposició dels inversors que poden adquirir participacions i aconseguir beneficis.

 D’entre els 400 projectes rebuts, Nuuuki inicia la seva singladura amb sis iniciatives emprenedores dinàmiques, que aporten valor afegit a la societat. Entre elles, hi ha el projecte per llançar una nova revista de caire social, la Revista Mirall (revistamirall.com). Cal destacar que aquest projecte editorial ha rebut el suport del nostre doctorand i professor Marc Perelló, del Departament de Ciències de la Comunicació, que mostra la seva total confiança cap als promotors del projecte: “Nuuuki és una iniciativa interessant i molt necessària, i amb ells Revista Mirall ha trobat l’espai ideal per a desenvolupar-se”.

 La Universitat Abat Oliba CEU fomenta l’emprenedoria en tots els seus graus. En aquest sentit, aquest any, el departament de Periodisme va celebrar la International Journalism Week 2013, dedicada a l’emprenedoria en el periodisme. I el dia 21 de maig, el Club d’Emprenedors UAO CEU organitzarà al Campus Bellesguard el BCN Thinking Challenge, un “hackton day” per a tots aquells que vulguin iniciar-se en el món de l’emprenedoria i formar-se sobre tot el que cal per començar una empresa amb bon peu.♦

Web oficial deNuuuki …….   CLICA AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere