Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nova edició de la Jornada de Multimèdia de la Universitat de Vic

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Jornada1

 Per segon any consecutiu l’Escola Politècnica Superior i la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic organitzen la Jornada de Multimèdia que aquest any serà el proper dimecres 15 de maig de 2013. Enguany, l’àmbit Multimèdia de la UVic compta amb novetats importants com la presentació del nou Màster en Apps&Games que arrencarà l’octubre vinent i que junt amb el Grau en Multimèdia completarà l’oferta de la UVic en aquest àmbit.

 La jornada tindrà dos blocs. Durant el matí tindrà lloc la presentació de Projectes multimèdia realitzats per alumnes de la UVic en àmbits tant diversos com l’educació, el benestar i la comunicació; també es presentaran un parell d’iniciatives més: l’espai UVIC_LAB, per la creació i la difusió de projectes multimèdia; i el Màster d’Apps&Games. Aquestes activitats es duran a terme de 10 a 13 h a l’Aula TS116 de la Torre dels Frares.

 A la tarda tindrà lloc la taula rodona sobre “Apps&Games”, en què experts de diferents àmbits donaran la seva visió i explicaran la seva experiència sobre el boom de les Apps per a mòbils i tauletes, i en particular dels anomenats usos seriosos, més enllà de l’entreteniment, com poden ser l’ensenyament, la salut i el benestar, la comunicació, l’oci cultural, la gestió, el màrqueting, entre d’altres àrees. La taula rodona es farà de 4 a 6 de la tarda, a la Sala d’Actes del VIT, al recinte firal del Sucre.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere