Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ESADE és la 4a millor escola de negocis del món en formació per a directius, segons el rànquing de Financial Times

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Financial Times reconeix ESADE com la millor escola de negocis del món pel que fa al suport que brinda als directius una vegada acaben la formació, com també en la confiança que dipositen en l’escola per seguir millorant la seva trajectòria professional.

 ESADE és la 4a millor escola de negocis del món en formació de directius, segons publica avui el prestigiós diari britànic Financial Times (FT) en el rànquing anual que mesura la qualitat dels programes d’executive education.

 La llista es divideix en tres classificacions: una per als programes a mida per a empreses (custom programmes), en què obté el 4t lloc; una altra per als programes de directius (open programmes), on se situa en la 9a posició a escala global, i una tercera que combina les posicions de les dues classificacions anteriors. En aquesta darrera, ESADE avança una posició respecte de l’any passat i se situa en la 4a a escala mundial.

 Per a Alfons Sauquet, degà de la Business School d’ESADE, “es tracta d’un resultat excel·lent, que corrobora la qualitat dels programes, de la internacionalització, de la innovació dels continguts i del claustre de professorat en el treball d’acompanyament. En suma, el rànquing confirma que ESADE Business School forma part del grup de millors escoles de negocis globals”.

 En aquest sentit, l’escola es converteix “en un partner estratègic per a empreses i per a executius”, opina Sauquet, ja que “les acompanya en tot el procés d’implantació d’estratègies empresarials i en el desenvolupament de les capacitats organitzacionals de les persones que ocupen llocs de direcció”.

 

Les empreses internacionals aposten per ESADE

 En la llista que mesura els programes a mida per a empreses, ESADE se situa en el top 5 mundial i es consolida en la 4a posició. Un dels aspectes que demostra aquest resultat és l’enfocament personalitzat que s’ofereix a les empreses, ja que les classes es basen en casos i dades de la mateixa empresa i, a més, s’ofereixen sessions d’actualització després de finalitzar els estudis.

 Així mateix, un dels factors més valorats és la internacionalització dels programes a mida. En aquest sentit, ESADE és la primera escola a escala global quant al nombre d’empreses clients internacionals i de participants estrangers a les aules. Un aspecte que confirma la seva aposta per la multiculturalitat, amb un protagonisme creixent de programes adreçats a un públic directiu divers i de programes impartits en diferents països.

 A l’últim, un altre element que cal destacar és l’aposta d’ESADE per mantenir una relació estreta amb les universitats corporatives de les principals multinacionals espanyoles, adaptant-se a les necessitats de cada organització davant la conjuntura actual.

 

Programes per a directius, en el top 10 mundial

 Els programes d’ESADE adreçats a directius han experimentat una evolució significativa en els darrers sis anys i han assolit el top 10 mundial. Actualment, el rànquing del FT els situa en la 9a posició, cosa que no tan sols demostra la millora en la qualitat del programa, sinó també la satisfacció dels participants amb la metodologia aplicada a les aules.

 Un altre aspecte ben posicionat en el rànquing és el procés d’internacionalització dels programes. En aquest aspecte, es desmarquen l’Advanced Management Program (AMP) o el Program Management Development (PMD®) per la sofisticació dels seus continguts, que faciliten als participants ampliar la seva comprensió del món i la seva perspectiva sobre la realitat empresarial en diferents llocs.

 Així mateix, Financial Times situa en la 1a posició mundial el seguiment que fa l’escola als executius una vegada han finalitzat el programa. En aquest sentit, els participants es mostren molt satisfets amb l’apropament que els proporciona l’escola entre la teoria de les aules i la posada en pràctica quan tornen als seus llocs de treball. Per una altra banda, un percentatge molt alt d’estudiants aposten per altres programes d’ESADE per continuar millorant la seva trajectòria professional. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere