Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Unes 300 persones es concentren en la UAB per demanar la desocupació el rectorat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Uns 300 membres de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) s’han concentrat aquest dimecres de manera espontània davant de les portes del rectorat per rebutjar el bloqueig de l’edifici que un grup d’estudiants mobilitzats per la Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) manté des d’aquest dimarts, segons ha informat la UAB.

 De fet, els estudiants ocupen l’edifici des de fa gairebé un mes com protesta davant de les retallades en el sector universitari i per reclamar l’execució de diverses mocions aprovades pel Claustre, tot i que des d’aquest dimarts la protesta s’ha intensificat i han bloquejat indefinidament l’accés al rectorat.

 La UAB assegura que hi ha indicis que s’estan produint destrosses a l’interior de l’edifici, i alhora lamenta un augment de les “accions violentes” en el campus com la crema de contenidors, el tall de la circulació durant alguns minuts de l’eix central i destrosses en oficines d’entitats financeres, que atribueix a un grup d’estudiants.

 L’equip de govern ha mantingut durant l’última setmana diverses reunions amb membres de la CAF per tractar la concreció de les mocions aprovades pel Claustre, així com les seves reivindicacions, pel que considera “sorprenent” aquest nou bloqueig del rectorat.

 Per aquesta raó, l’equip de govern ha reiterat que no acceptarà “coaccions ni accions violentes contra els òrgans democràtics i la comunitat universitària” i reafirma el seu compromís amb els procediments democràtics i amb els òrgans legítimament elegits. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere