Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Esade Alumni premia Antonio Brufau (Repsol) per la seva trajectòria

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Esade Alumni ha acordat atorgar el Premi Esade d’aquest any 2013 al president de Repsol, Antonio Brufau, pel seu “brillant trajectòria de gestió amb una extraordinària combinació de visió estratègica, innovació i sostenibilitat”.

 Brufau recollirà personalment el premi el 27 de maig al Palau de Congresos de Catalunya, en la celebració de la XVIII Jornada Anual Esade Alumni, ha informat l’escola de negocis aquest dimecres en un comunicat.

 Es preveu que a aquesta edició assisteixin al voltant de 2.500 persones, i tindrà la participació de Javier Santiso, vicepresident del Center for Global Economy and Geopolitics d’Esade, que impartirà la conferència ‘Amèrica Llatina 2.0: L’auge de les multillatines’, i clausurarà la jornada el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.

 Els Premis Esade són promoguts per Esade Alumni, l’associació d’antics alumnes, amb la finalitat de distingir les persones i les organitzacions que, per la seva trajectòria, activitats o serveis prestats, hagin demostrat els valors que defineixen l’esperit fundacional de l’escola de negocis i puguin ser un referent o un exemple per a altres persones.

 En l’anterior edició van ser premiats el president d’Inditex, Pablo Isla, i el president de Ikea, Mikael Ohlsson.

 Brufau, llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i doctor ‘honoris causa’ per la Ramon Llull de Barcelona, ha format part de consells com els d’Enagás, Abertis, Aigües de Barcelona, Colonial, Suez, i Caixa Grup d’empreses, així com de Caixabank France i de Caixabank Andorra.

 Fins al desembre del 2005 ha estat l’únic membre espanyol al comitè Executiu de la Cambra de Comerç Internacional (ICC); entre juliol de 2002 i juliol del 2005 va ser president del Cercle d’Economia de Barcelona, i actualment ocupa la vicepresidència de Gas Natural Fenosa i la presidència de la Fundació Repsol. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere