Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UVic i la FCMPPO signen un conveni en matèria de docència, recerca i transferència de coneixement

Notícia anterior
Notícia posterior

 El rector de la Universitat de Vic (UVic), Jordi Montaña, i el president de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (FCMPPO), Joan Roca, han signat aquesta setmana un conveni marc de col·laboració en matèria de docència, recerca, transferència de coneixement, tecnologia i innovació. Les dues entitats col·laboren des de fa anys en diferents projectes de sensibilització i divulgació de la salut mental i en d’altres de voluntariat, i també han consolidat les estades d’alumnes de pràctiques als serveis de la FCMPPO i les tasques de docència de professionals d’aquesta entitat a la UVic. Ara, aquest marc de relacions es volen estrènyer i ampliar.

 Algunes de les accions que es desprenen del conveni signat són:

Promoure les relacions de caràcter acadèmic, científic i professional.

Desenvolupar activitats de docència, investigació, transferència de coneixement i difusió en matèries d’interès comú.

Fomentar l’intercanvi recíproc d’informació sobre temes d’investigació, llibres, publicacions i altres recursos i materials d’interès per a ambdues institucions.

Fomentar el debat i intercanvi d’experiències sobre tots aquells temes que puguin beneficiar ambdues institucions.

Col·laborar en l’estudi i l’execució de projectes i iniciatives que reportin beneficis a la projecció d’ambdues organitzacions.

Facilitar la formació de pràctiques dels estudiants de la UVic.

Facilitar, sempre que sigui possible, els espais que l’altra part pugui necessitar per dur a terme accions de formació i difusió.

 

 La Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona té com a missió promoure el desenvolupament integral de la persona i la millora de la seva qualitat de vida, mitjançant activitats i serveis d’àmbit comunitari, especialitzats en la prevenció i l’atenció de la salut mental, les addiccions i la logopèdia, a l’entorn de la comarca d’Osona.

 Així mateix, la UVic, s’inspira en els valors de la pedagogia catalana, en clara sintonia amb la realitat social i territorial, i té per finalitats el foment de l’exercici de l’estudi, la recerca científica i humanística, la formació de les persones, la capacitació professional i, en definitiva, el progrés social, cultural i econòmic en general.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere