Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Set personalitats del món de la indústria i l’economia s’integren en la Junta de Patrons de la Fundació Empreses IQS / Universitat Ramon Llull

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

juntapatronsIQS2013

Ramon Agenjo, Antoni Esteve, Sergi Ferrer-Salat, Jorge Gallardo, Luis Miguel García Rodríguez, Erwin Rahue i Antonio Zabalza.

 La vinculació d’IQS al món industrial i empresarial neix en el mateix moment de la seva fundació el 1905. Al llarg d’aquest segle, molts graduats d’IQS han creat les seves pròpies empreses o han entrat a formar part del nucli de tècnics i directius de les indústries i empreses del nostre país. “Per a la societat civil és vital saber que pot comptar amb el suport i la referència d’una institució de prestigi que és capaç de respondre a les seves inquietuds i necessitats. Per això, la societat civil es constitueix en suport moral i econòmic d’institucions com IQS, i per a les indústries i empreses formar part del selecte grup que integra el seu Patronat és un honor alhora que un prestigi”, afirma Josep Arcas, president de Fundació Empreses IQS.

 Ramon Agenjo Bosch, conseller-secretari de Grup Damm i patró-director de la Fundació Damm; Antoni Esteve Cruella, conseller de Corporació Esteve; Sergi Ferrer-Salat Serra di Migni , president de Grup Ferrer; Jorge Gallardo Ballart, president d’Almirall; Luis Miguel García Rodríguez, director de RRHH de Nestlé España; Erwin Rahue, vicepresident i conseller delegat de BASF Española, i Antoni Zabalza Martí, president i conseller delegat d’Ercros, són els nous vocals de la Junta de Patrons de la Fundació Empreses IQS, nomenats recentment a la Junta de Patrons celebrada el passat 15 de maig de 2013.

 En aquest context cal contemplar la incorporació d’aquestes set personalitats abans esmentades com un pas important, ja que són part molt rellevant del teixit industrial i social català que mostren així el seu suport a una institució més que centenària com és IQS.

 Cal agrair als vocals sortints la seva tasca constant i la seva generositat. Els seus noms són Joan Bartolí Rodríguez, Enric Crous Millet, Rafael Foguet Ambrós, Antoni Monerris Hernández i Carles Navarro Vigo, IQS promoció 1987. Es preveu explicitar-los un reconeixement públic a la propera Assemblea Anual de la Fundació, prevista per al proper mes d’octubre.

 IQS, i especialment Fundació Empreses IQS, amb Rosa Curt al capdavant, promou el desenvolupament corporatiu d’IQS i el programa amb el MIT per als membres de la Fundació. Fundació Empreses IQS és l’associació que impulsa aquestes transformacions: des de la primera planta pilot d’enginyeria química el 1958, passant per les remodelacions de la seva seu històrica, per les adquisicions d’equips de laboratori altament especialitzats, per la realització d’aules tecnològiques i per l’edifici de Bioenginyeria en 2007 després de la celebració del centenari d’IQS (1905-2005), fins al nou edifici IQS, inaugurat el 12 desembre 2012.

 La Junta de Patrons és el màxim òrgan de la Fundació Empreses IQS, que es reuneix un cop l’any i els càrrecs tenen una durada de quatre anys. En l’actualitat, Josep Arcas Romeu és el president, Pere Regull Climent, vicepresident, Alberto Barrera Berro, SJ, secretari general, Carles Camp Pérez, tresorer. I els seus vocals són: Frederic Abelló Riera, Ramon Agenjo Bosch, Jaume Àrboles Muntadas, Ramon Asensio Asensio, Marc Correa Domènech, Ignacio Escudero García, M. Lluïsa Espinós Soldevila, Antoni Esteve Cruella, Jeroni Farnós Marsal, Luis Fernández-Goula Pfaff, Ignacio Fernández Martorell, Sergi Ferrer-Salat Serra di Migni, Joaquim Folch-Rusiñol Corachán, Jorge Gallardo Ballart, Luis Miguel García Rodríguez, Miquel Gassiot Matas, Claudio Lepori Bolla, Rosa M. Lleal Tost, Jordi Masià Mas-Bagà, Joan Molins Amat, Francesc Montagut i Bolet, Joan Pedrerol Gallego, Marian Puig Guasch, Marian Puig Planas, Erwin Rahue, Francesc Rubiralta Rubió, Juan Salañer Pastor, Juan Salañer Piqueres, Mireia Torres Maczassek, Joaquim Uriach Torelló, Carlos Ventós Omedes i Antoni Zabalza Martí. Patró Honorífic: Antoni Negre Villavecchia. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere