Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Internacional de Catalunya crea una aula de polítiques familiars

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La UIC crea una aula de polítiques familiars amb l’impuls de la Fundació Joaquim Molins

 

 L’Institut d’Estudis Superiors de la Família (IESF) de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i la Fundació Joaquim Molins Figueras han posat en marxa l’Aula de Polítiques Familiars Joaquim Molins Figueras, per dibuixar un mapa de la situació actual de la família.

 El rector de la UIC, Pere Alavedra, i el patró de la Fundació Joaquim Molins Figueras, Joaquín Molins Gil, han subscrit aquest dilluns un conveni de col·laboració per crear l’aula, que dirigirà la responsable de l’IESF, Montserrat Gas.

 L’aula també intentarà sensibilitzar a la societat en matèria de polítiques familiars i proposar actuacions possibles als poders públics i als agents socials, per la qual cosa les activitats de formació i de divulgació seran objectius prioritaris de l’Aula. 

 L’IESF va néixer el 2004 en el si de la UIC convertint-se en el primer institut de rang universitari a Espanya que té entre els seus objectius promoure l’estudi i la investigació de les polítiques familiars. 

 La institució desenvolupa activitats a l’àmbit de la investigació, de la docència i de la divulgació, i compte des de l’any 2010 amb un Observatori de Polítiques Familiars amb l’objectiu de ser present en aquells fòrums que contribueixin positivament en la presa de decisions sobre les polítiques familiars i tenir una presència activa en el debat públic.

 L’aula organitzarà cursos i seminaris sobre polítiques familiars i publicarà una col·lecció de quaderns de polítiques familiars per difondre entre polítics, tècnics i experts. 

 A l’octubre, tindrà lloc un seminari amb el títol ‘Família, pobresa i habitatge’, per facilitar el naixement de noves idees i propostes, convertint-se en una de les primeres iniciatives de l’aula. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere