Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Institut Alacantí de Cultura Gil-Albert destina al voltant de 15.000 euros a sis beques de suport a la investigació

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

fotonoticia_20130527150024_500

 L’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert ha destinat al voltant de 15.000 euros a sis beques per a la realització de diversos estudis i tasques d’investigació, corresponents a la Convocatòria d’Ajudes a la Investigació corresponent a l’any 2013 en la modalitat de Ciències Socials i Humanitats, segons ha informat en un comunicat la Diputació d’Alacant. 

 Els encarregats de seleccionar els projectes són un equip de professionals format pels membres de la Comissió d’Investigació i Avaluació de Publicacions de l’organisme alacantí i avaluadors externs, els qui han prestat especial atenció als temes relacionats amb la província d’Alacant.

 Els títols dels treballs seleccionats i els seus autors són ‘La rentabilidad social de las empresas en el nuevo marco socioeconómico. Estudio del caso del Celler la Montanya’, de Rafael Montaner, ‘Interaccions entre pintura i literatura. Antoni Miró i escriptors catalans’, de Miguel Cruz, i ‘El Cabezo de la Escoba –Villena, Alacant– en los inicios de la desigualdad social en tierras valencianas: nuevas aportaciones’ de Rubén Cabezas.

 També es portaran a terme els projectes ‘Las repercusiones de A sangre fría de Truman Capote en España’ de María Samper, ‘Guerra y Revolución en la provincia de Alicante (1936-1939): colectivismo industrial’ d’Ignacio Gironés, així com La reforma sanitaria en Crevillent en el período 1864-1933′ de Vicente Selva.

 A través d’esta iniciativa, la Diputació d’Alacant pretén contribuir al desenvolupament de la investigació a la província, a més de fomentar estudis i donar suport a experiències complementàries a la formació docent, han assenyalat les mateixes fonts.♦

 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere