Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Vila Universitària de la UAB celebra una gran festa per celebrar els 20 anys

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 vila_piscina,1

La Festa dels 20 anys de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona vol ser un espai per tal que els antics companys i residents es retrobin i comparteixin la seva experiència d’haver viscut a la Vila. La festa serà el proper dijous 30 de maig, a La Carpa de Sant Cugat. 

 La proposta dels organitzadors és quedar a Vila prèviament al sopar, per a fer una cervesa entre tots els vilatans i ex-residents. Des d’allà hi haurà un autobús llançadora fins a La Carpa de Sant Cugat, on tindrà lloc el sopar, a les 22 hores, i posteriorment la Festa, que començarà a mitjanit.

 S’ofereix també la possibilitat a aquells que participin en la Festa d’allotjar-se a Vila a uns preus més econòmics dels habituals. Així, es podrà descansar a un apartament de Vila 2, inaugurats el 2008, ja que segons els organitzadors la nit promet ser llarga.

 

 
LA RESIDÈNCIA MÉS GRAN I MÉS DINÀMICA

 Vila Universitària es va inaugurar el curs 1992-93, després d’acollir una part del personal dels Jocs Olímpics de Barcelona’92. Al llarg d’aquests 20 anys ha allotjat prop de 40.000 estudiants i professors.

 És el conjunt residencial més gran de tot l’Estat espanyol en un campus universitari, amb 811 apartaments i 2.324 llits. Va néixer amb una capacitat de 594 apartaments i 1.890 places, i al 2008 va ampliar la seva oferta construint l’edifici Vila 2, un nou concepte d’habitatge adreçat a estudiants de tercer cicle i professors visitants, amb 217 apartaments dobles i un capacitat per a 434 persones.

 Vila Universitària, per les seves particularitats i dimensions, compta amb una activa i dinàmica comunitat de veïns. Així, el Club de residents -nascut l’any 1999- organitza actes lúdics, culturals i esportius. Hi ha programes com el “Gat Moix”-que s’encarrega del control de la colònia felina de la Vila-, el Programa d’acollida dels estudiants internacionals, el Campionat de Futbol, una televisió per Youtube que realitzen voluntàriament un grup de residents, entre moltes d’altres activitats.

 A més, Vila compta amb la figura del “Delegat de Bloc”, una figura que fa de mitjançer entre els veïns d’un dels 12 blocs i els gestors de Vila. Tot això, contribueix a enriquir la persona que viu a Vila Universitària i no la deixa indiferent del seu pas per aquesta residència universitària, tal com es podrà comprovar el proper dijous 30 de maig, ja que els records i anècdotes protagonitzaran sens dubte les converses dels “vilatans”.  ♦

 

Blog de la commemoració….. CLICA AQUÍ

—————————————————————————————————-

Notícia anterior
Notícia posterior

One thought on “La Vila Universitària de la UAB celebra una gran festa per celebrar els 20 anys

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere