Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La VIU permet als estudiants pagar la matrícula en nou terminis

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 logotipo

 Els alumnes que vagen a matricular-se a la Universitat Internacional Valenciana (VIU – Valencian International University ) en el pròxim curs acadèmic podran pagar la seua formació en nou mesos, sense interessos, a partir del pròxim dia 15 d’octubre.

 La VIU, la primera universitat en línia, interactiva i audiovisual a Espanya, també ha establit descomptes especials per a totes les persones que es troben en situació de desocupació i figuren inscrits com a demandants d’ocupació amb anterioritat a l’1 de juny de 2013.

 La Universitat Internacional Valenciana (VIU), en les seues normes de matrícula per al pròxim curs acadèmic, estendrà de nous els descomptes del 10% del preu del crèdit matriculat als quals queden exclosos de la rebaixa del 20% –majors de 45 anys o menor d’esta edat amb càrregues familiars, que es troben en situació de desocupació–.

 Estos descomptes són compatibles, d’acord amb les normes de matrícula per al curs 2013-2014, amb un descompte del 10% sobre el cost de l’ensenyament si es paga al comptat i abans del 15 d’octubre.

 La VIU també concedix la possibilitat als seus estudiants de fraccionar el pagament en nou terminis mensuals sense interessos. El primer termini estarà compost per les taxes administratives que corresponguen –obertura d’expedient, assegurança escolar– i la novena part del cost de l’ensenyament que quede per liquidar, una vegada descomptada la reserva de plaça efectuada al seu moment. Esta modalitat de pagament fraccionat començarà també el 15 d’octubre.

 Els estudiants de grau deuran matricular-se per curs acadèmic d’un màxim de 90 crèdits ECTS i en com a mínim 30, o el nombre d’ECTS que els resten per a finalitzar la titulació. En els Màsters, el màxim és de 60 crèdits ECTS i el mínim de 30.

 La VIU ha obert ja el termini de preinscripció per al nou curs acadèmic 2013-2014 (www.viu.es) en les titulacions que actualment impartix, mantenint els mateixos preus per crèdit que en el curs actual. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere