Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Ja es poden presentar comunicacions per a les sisenes Jornades Universitàries: La investigació com a procés de formació / Universitat de Vic

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 la-recerca-com-a-motor

 La Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic us convida a participar a les sisenes Jornades Universitàries: La investigació com a procés de formació que se celebraran a la Universitat de Vic el 23 d’octubre de 2013, en el marc de les activitats del curs 2013-14.

 El tema principal d’aquesta edició de les Jornades Universitàries serà “La recerca com a motor de canvi i innovació”.  Amb aquesta proposta temàtica volem obrir un espai per al debat i la reflexió al voltant del paper que pot tenir la investigació per impulsar processos d’innovació i transformació social.

 Les Jornades Universitàries s’adrecen a estudiants de Mestre, Pedagogia, Psicologia, Educació Social, Llengües Aplicades i Comunicació Intercultural, Traducció i Interpretació, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, i altres estudis de grau, màster i doctorat relacionats amb l’àmbit educatiu o les ciències socials i humanes. La seva finalitat és incentivar i donar visibilitat a processos d’investigació formativa, propiciant un punt de trobada d’estudiants, investigadors i docents en formació per compartir experiències en l’àmbit de la recerca.

 Ja és obert el període per la presentació de comunicacions, que finalitzarà el 30 de juny.

Web oficial de l’esdeveniment i mecanisme per la presentació de comunicacions…. CLICAR AQUÍ

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere