Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UB aprova un pressupost de 362 milions d’euros, un 1,5% menys que el 2012

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El Consell de Govern de la Universitat de Barcelona (UB) ha aprovat aquest dimecres un pressupost del 2013 de 362,71 milions d’euros, fet que suposa un descens de l’1,5% respecte als comptes del 2012, que ha estat de 368,28 milions.

 El pressupost ha tirat endavant amb tres abstencions i un vot en contra, i la reducció s’explica per “la disminució de les inversions”, ha informat el centre en un comunicat.

 La UB ha assegurat la continuïtat de la plantilla de personal i la convocatòria i renovació de més de 500 beques de col·laboració i predoctorals, que suposen ajudes de més de tres milions d’euros per als col·lectius més vulnerables de la universitat. 

 Com a novetat, la universitat ha creat un programa propi de beques dotat amb 600.000 euros, amb l’objectiu de complementar la beca equitat de la Generalitat i “pal·liar l’increment de preus d’aquest curs”, que ha estat del 66%. 

 També ha avançat més d’un milió d’euros per a projectes d’investigació per “reduir l’impacte del canvi de criteri en el finançament de la noves convocatòries de projectes per part del Ministeri d’Economia i Competitivitat”.

 El Consell de Govern ha pogut celebrar-se després que l’ocupació del rectorat per part d’una cinquantena d’estudiants i professors impedís la setmana passada fer el Consell de Govern per segona vegada consecutiva.

 Ha concretat que l’equip de govern continuarà el diàleg amb els representants dels diferents col·lectius de la comunitat universitària per concretar “criteris i mesures” que assegurin la prioritat establerta en el capítol de personal. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere