Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPF celebra les primeres Jornades de Periodisme Cultural

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Els alumnes del Màster en Periodisme Especialitzat en Cultura de l’IDEC- Universitat Pompeu Fabra i l’Associació de Periodistes Culturals de Catalunya organitzen, entre aquest dilluns i dimecres, les primeres jornades sobre l’estat actual del periodisme cultural i les seves perspectives futures.

 Les jornades ‘Futur Cultura’, que tindran lloc a la Sala de Graus de l’Edifici Tànger de la UPF, tenen com a objectiu debatre sobre l’actualitat i el futur de la crítica, reflexionar sobre els nous formats de periodisme i els perfils professionals emergents. 

 Entre els convidats que protagonitzaran els debats es troba l’escriptora i periodista d’Europa Press Ana Basanta, a més de docents i professionals de la comunicació com Luís Hidalgo, Mònica Planas, Sergi Dòria, Àlex Salmon, Eulàlia Iglesias i Manel Jiménez.

 Figuren també Núria Coll, Eduard Cortés, Marta Carrasco, Bernat Puigtobella, Antonio Baños, Elisenda Figueres, Jordi Pardo, Ada Parellada, Anna Soler-Pont, Nacho Orovio i Jordi Sellas, així com Ada Castells, David Barba i Xavier Cubeles, com a moderadors. 

 Jordi Carrión, finalista del Premi Anagrama d’Assaig 2013, conduirà el workshop Fòrum d’Idees, que té com a objectiu exposar projectes i idees tant de professionals com amateurs per generar sinergies, col·laboracions i solucions comunes. 

 La cerimònia de clausura tindrà l’invitat especial, Àngel Rodríguez, membre de la revista digital ‘Jot Down’ que parlarà sobre l’experiència de dirigir un projecte d’innovació en matèria de periodisme cultural; i per acomiadar les jornades, hi haurà degustació de vins de Cellers Torres al Palau de la Virreina. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere