Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Projecte Rossinyol de la UdG tanca el curs amb èxit i amb perspectives de creixement

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La setena edició del projecte ha finalitzat amb la celebració de festes de cloenda a Sant Feliu de Guíxols, Olot, Banyoles, Blanes, Lloret de Mar, Figueres, La Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós i Girona.

 L’edició d’enguany ha comptat amb diverses novetats, la primera de les quals, ha estat la celebració de la primera edició del “Rossinyolem”. Amb l’objectiu d’acostar als mentorats a la Universitat de Girona es va realitzar una trobada en què van participar més de setanta parelles. Els tallers formatius van anar a càrrec de M. Antònia Canals, directora del GAMAR, de Miquel Duran, del Departament de Química, de Miquel Villanueva, del grup Vicorob i de Damià Gil, de la Biblioteca. A més, els mentors van organitzar diversos tallers lúdics adreçats a tots els nois i noies. També, una altra novetat ha estat la participació en el TEDxUdG.

 En línia amb el creixement dels estàndards de qualitat del Projecte Rossinyol, aquest curs, s’han realitzat dos acords de col·laboració orientats a la promoció de la mentoria i a facilitar el camí dels mentors. En aquets sentit, a finals del 2012, es va signar un acord amb diverses fundacions relacionades amb la mentoria que va donar lloc a la “Coordinadora de Mentoria per a la Inclusió”. La “Coordinadora” la componen la Fundació Èxit, el Servei Solidari i el Punt de Referència. A principi del 2013 també es va arribar a un acord de col·laboració amb el Consorci de Normalització Lingüística, que ha fet possible que els mentors i els mentorats poguessin beneficiar-se d’activitats organitzades per la institució.

 El proper curs, el Projecte Rossinyol s’estendrà a Santa Coloma de Farners i els seus organitzadors estan en converses per ampliar-ne la capacitat en els municipis que ja participen en el projecte. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere