Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPC impulsa una campanya de microfinançament

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Universitat Politècnica de Barcelona posa en marxa SUMA, una iniciativa de microfinançament amb la plataforma Goteo. S’enceta ara la primera fase de selecció de projectes. La sessió informativa sobre com participar tindrà lloc el 5 de juny a l’Aula Màster del Campus Nord de Barcelona.

 

 El proper 5 de juny, tindrà lloc a les11 hores, a l’Aula Master (Campus Diagonal Nord, Edifici A3, Jordi Girona, 1-3, 08034 Barcelona) la sessió informativa sobre com participar en SUMA, la iniciativa de microfinançament que la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) promourà conjuntament amb la plataforma Goteo. La iniciativa es posa a l’abast de l’estudiantat de la UPC i els seus centres adscrits, del PDI de la UPC, dels seus centres adscrits i de les entitats vinculades, i del PAS de la Universitat, així com dels exalumnes membres de la seva xarxa d’UPC Alumni Premium.

 Amb la campanya SUMA. Finançament col·lectiu per a projectes UPC la Universitat tracta d’incrementar la seva capacitat d’obtenir ingressos directes i d’apropar-se més al seu entorn social.

 SUMA és una iniciativa pilot que es presentarà socialment i a través de la qual es tractarà de trobar finançament per a projectes vinculats als àmbits de coneixement de la UPC i a la docència, la recerca i la transferència i valorització de resultats.

 En la primera fase, es busquen els millor projectes susceptibles de rebre finançament directe i que se seleccionaran tot tenint en compte que han d’estar orientats a millorar els processos d’aprenentatge de l’estudiantat de la UPC; millorar els espais i els equipaments docents i de recerca, afavorir solucions a problemes plantejats pel sector productiu amb impacte social i proporcionar resposta , des d’una perspectiva tecnològica, a una necessitat o problema.

 Amb els projectes seleccionats i després d’una formació impartida per experts de la plataforma Goteo s’iniciarà la segona fase. Durant aquesta etapa, i en el marc de la plataforma Goteo, es presentaran els projectes socialment per a l’obtenció de finançament al llarg d’una campanya que tindrà lloc durant la tardor. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere