Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Seminari sobre governança universitària / Universitat de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Facultat-dret-sqr

 La Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona acollirà aquest dijous, 6 de juny, a les 12 h, un Seminari sobre governança universitària obert al públic en general. L’acte està coorganitzat per la Facultat i la Revista de Educación y Derecho, que justament ha dedicat el seu darrer número a la governança universitària.

 El programa del seminari inclou les ponències «Governança de la universitat i governança del sistema universitari», a càrrec d’Enoch Albertí, degà de la Facultat de Dret; «Relacions universitat-societat», pel catedràtic de Dret Internacional Xavier Pons; «Governança i transferència del coneixement», de la catedràtica de Química Analítica Gemma Rauret; «Rector i òrgans de govern de la institució», a càrrec del catedràtic de Dret Processal David Vallespín, delegat per a la Governança a la UB, i «Propostes de reforma en matèria de governança universitària», pel catedràtic de Dret Constitucional de la UNED Carlos Vidal. Després de les intervencions, tindrà lloc un torn obert de preguntes i un col·loqui.

 Alguns dels ponents formen part de la Comissió de Governança de la UB, que es va constituir per analitzar l’estat de la governança universitària, identificar-ne els problemes i fer propostes per millorar-la com a sistema i en el si de la mateixa institució. Alhora, molts d’ells són coautors del número dedicat a la governança universitària de la Revista de Educación y Derecho, publicació dirigida per la professora de Dret Financer i Tributari de la UB Eva Andrés. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere