Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Reelegit el degà de la Facultat de Nàutica per defensar mantenir-la al Port de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El degà de la Facultat de Nàutica de Barcelona (FNB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Santiago Ordás, ha estat reelegit com a responsable del centre per als pròxims quatre anys amb 137 vots dels 199 emesos, per defensar el manteniment de la seu al Port de Barcelona. 

 Ordás ha atribuït el suport de la comunitat a la seva defensa perquè la FNB es mantingui “al voltant del Port amb una alternativa de millorar les actuals condicions” davant del canvi d’ubicació de la facultat, que la UPC vol explotar econòmicament per reduir el seu dèficit acumulat de més de 100 milions d’euros.

 Concretament, 96 dels 593 estudiants del centre han recolzat la seva candidatura –l’única que s’ha presentat–; 11 dels 18 treballadors de personal d’administració i serveis (PAS), i 30 dels 66 professors de personal docent i investigador (PDI), dades que Ordás considera “bastant considerables”.

 Durant el seu mandat, Ordás posarà en valor que s’escolti la veu de la FNB: “Si s’ha de prendre qualsevol decisió que sigui amb el consens de l’escola i reflecteixi el que sempre hem demanat”. 

 La UPC es va fixar el mes de juliol per decidir on traslladar la facultat, si bé fins ara el nou degà no té cap novetat més enllà de la voluntat coincident de la UPC de situar la FNC en un espai del Port.

 Ha dit que els fa un poc de respecte que si es ven l’edifici però no hi ha alternativa de reubicació, la FNB es quedi de manera perenne en un “espai transitori”, i ha afegit que la situació actual genera incertesa. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere