Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UIC celebra el Dia Mundial del Medi Ambient

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Universitat Internacional de Catalunya ha celebrat el Dia Mundial del Medi Ambient (05/06/2013) amb la inauguració de l’hort ecològic i el jardí vertical situats als edificis de la Facultat d’Educació.

 Durant la celebració, a més del jardí vertical, els participants han pogut visitar l’hort ecològic, conèixer-ne el funcionament i plantar-hi exemplars nous. El recorregut finalitzava amb la degustació d’un dinar ecològic.

 L’activitat té lloc amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que ha impulsat especialment la UIC + Sostenible. L’objectiu era donar suport a la proposta del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA) i l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO), que aquest any proposa el lema: “Pensa, alimenta’t, estalvia”.

 La celebració pretenia conscienciar també els visitants de la importància de reduir la petjada ecològica alimentària. Temes com el consum responsable, el reaprofitament dels aliments o la prevenció del malbaratament alimentari han estat presents durant tot l’acte.

 Així mateix, l’acte s’emmarca dins de les activitats recollides per l’Agenda 21 de l’Ajuntament de Barcelona. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere