Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Estudiants i personal de seguretat protagonitzen forcejaments abans de la presa de possessió del rector de la UPV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Desenes d’estudiants s’han concentrat este dijous davant de les portes del rectorat de la Universitat Politècnica de València (UPV) abans de l’acte de presa de possessió del nou rector de la institució, el catedràtic Francisco Mora. 

 Els alumnes han expressat el seu rebuig a la presència d’autoritats en la cerimònia amb crits com ‘Fora corruptes de la universitat’ i ‘Molta corbata i molt poca vergonya’. A més, alguns dels joves han protagonitzat xicotets forcejaments amb el personal de seguretat quan han intentat accedir a l’edifici. 

 Alhora, els estudiants han exhibit pancartes en les quals es podia llegir el lema ‘Wertgonya’, referint-se al ministre d’Educació, Jose Ignacio Wert, i altres al·lusives als casos judicials Gürtel i Nóos. 

 L’acte en el qual Mora es convertix oficialment en el nou màxim responsable de la UPV ha començat a les 12.00 hores i compta amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, la consellera d’Educació, Cultura i Esport, María José Català, i la delegada del Govern en la Comunitat, Paula Sánchez de León, entre d’altres personalitats. ♦

 Fotografia: Europa Press ©

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere