Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El catedràtic de Cambridge Vidal-Puig, protagonista de l’Encontre d’Excel•lència en Biomedicina de la Universitat de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El catedràtic de Nutrició Molecular i Metabolisme de la Universitat de Cambridge Antonio Vidal-Puig serà el protagonista de l’Encontre d’Excel·lència en Biomedicina el qual tindrà lloc el pròxim dimarts a les 11 hores a l’Aula Ramon i Cajal de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València. El valencià Vidal-Puig, també director dels Laboratoris d’Investigació de l’Hospital Addenbrooke de la Universitat de Cambridge, impartirà la conferència titulada ‘Redissenyant el futur de la investigació biomèdica’.

 

 La jornada -organitzada pel VLC/Campus Valencia International Campus of Excellence (UV, UPV i CSIC) i l’Institut d’Investigació Sanitària Incliva, amb la col·laboració de la Càtedra de Divulgació de la Ciència UCC+i de la Universitat de València- conclourà amb un taller de recerca on participaran investigadors i estudiants de l’àmbit sanitari d’experiència internacional.

 Antonio Vidal-Puig es va llicenciar en Medicina en la Universitat de València, va realitzar el seu doctorat a la Universitat de Granada i ha centrat la seua carrera en l’estudi de com l’excés de greix corporal resulta tòxic per a la salut. De fet, la recerca de Vidal-Puig aprofundeix en els mecanismes moleculars de la resistència a la insulina induïda per lípids. Actualment, a més de la seua càtedra a la Universitat de Cambridge i la direcció de laboratoris a l’hospital Addenbrooke, és director adjunt del Centre d’Obesitat i Malalties Associades i director del Cambridge Phenomics Centre.

 El catedràtic emèrit i director general de l’Institut d’Investigació Sanitària Incliva, Rafael Carmena, i el catedràtic de Medicina i director científic de l’Incliva, Josep Redon, ambdós, de la Universitat de València, presenten Antonio Vidal-Puig.

 

FOMENT DEL TALENT

 Els Encontres d’Excel·lència són una iniciativa del VLC/Campus Valencia International Campus of Excellence liderat per la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València i la delegació valenciana del CSIC.

 L’objectiu d’aquests programes anuals és fomentar el talent a través de reunions i diàlegs de premis Nobel i científics excel·lents amb investigadors en formació en les àrees d’especialització del VLC/Campus, Salut, Sostenibilitat i Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere