Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de València participa en un projecte per a dinamitzar el centre històric de la capital del Perú

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Universitat de València participarà en un projecte per a la recuperació del centre històric de Lima, la capital del Perú. Un conveni signat dimarts passat a Lima per la vicerectora de Sostenibilitat, Campus i Planificació de la Universitat de València, Clara Martínez, contribuirà a preservar i dinamitzar un dels centres històrics de referència de l’Amèrica Llatina, segons ha informat este dimarts la institució acadèmica.

 L’acord ha estat signat entre l’empresa municipal immobiliària de Lima (EMILIMA SA), el Consell Superior de Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació de la Comunitat Valenciana i la Universitat de València. L’acte s’ha fet a la seu d’EMILIMA. Per part valenciana, a més de Clara Martínez, va assistir José Vicente Morata, president del Consell de Cambres.

 Es tracta d’una acció de consultoria i cooperació al desenvolupament a càrrec d’un grup multidisciplinari d’experts peruans i espanyols, procedents de l’empresa privada, les institucions i l’àmbit acadèmic, per a contribuir a preservar i dinamitzar un dels centres històrics de referència en el món hispanoparlant, i també actuar com una clau de suport a la internacionalització de l’empresa i el capital humà espanyols a Amèrica Llatina. 

 L’expert valencià Vicent Llorens ha ideat i dirigix el projecte. De la Universitat de València està confirmada la presència de Joan Noguera, del Departament de Geografia i director de l’IIDL (Institut InterUniversitari de Desenvolupament Local); Javier Viciano, del Departament de Dret Mercantil; i Pau Rausell i José Nácher, del Departament d’Economia Aplicada. Els professors Joan Noguera i José Nácher són els responsables de la coordinació científica del projecte.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere