Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat d’Alacant acull la XVIII Trobada de Serveis Lingüístics de la Xarxa Vives

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Universitat d’Alacant acull la XVIII Trobada de Serveis Lingüístics de la Xarxa Vives, que tindrà lloc avui dijous 13 i el divendres 14 de juny. Representants dels serveis lingüístics reflexionaran sobre la seua tasca quotidiana, compartiran experiències i analitzaran els reptes que afronten en l’actualitat. El vicepresident III de la Xarxa i rector de la UA, Manuel Palomar, obrirà la trobada juntament amb el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la UA, Carles Cortés, i el secretari executiu de la Xarxa, Ignasi Casadesús.

 Entre altres temes, la trobada comptarà amb la conferència “Socionomia: benvinguts a la societat augmentada” de Dolors Reig, psicòloga social i editora principal d’El Caparazón. A més, es realitzaran tres tallers per als assistents i una taula rodona sobre els plans de política lingüística de les universitats públiques de Galícia, el País Basc i Navarra on intervindran representants dels Serveis de Normalització Lingüística d’aquests territoris. En acabar es realitzarà una assemblea general de tècnics lingüístic on es presentaran les conclusions dels tallers. La trobada finalitzarà però, amb una darrera conferència que té com a títol “Tres llengües, tres funcions?”, a càrrec de Vicent Sanchis, director d’El Temps.  Ambdues conferències estan obertes a la comunitat universitària.

 Des de l’any 1989, els serveis lingüístics universitats dels territoris de parla catalana realitzen trobades per a compartir experiències i analitzar temes concrets d’interès comú. A partir de la constitució de la Xarxa, l’any 1994, les trobades han passat a desenvolupar-se en el si de l’associació.

 

 

PROGRAMA COMPLERT i més dades….. CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere