Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nous acords de col•laboració en Investigació i Doctorat de la Universitat Abat Oliva a nivell internacional

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Universitat Abat Oliva (UAO CEU) signa acords de col·laboració amb diverses universitats per a afavorir la internacionalització de màsters i doctorats en Humanitats i Estudis Tomistes:

Pontificia Universidad Urbaniana (Roma)

Universidad Católica Juan Pablo II de Lublin (Polonia)

Universidad Santo Tomás (Chile)

Universidad Anáhuac de Méjico Norte (Méjico)

Universidad Nicolás Copérnico de Torun (Polonia)

Universidad de la Vera Cruz (Méjico)

Fundación Bariloche (Argentina)

Adler-Aquinas Institute (EEUU)

 Recentment, la Universitat Catòlica Juan Pablo II de Lublin (Polònia) ha passat a formar part de l’elenc d’institucions universitàries que col·laboren, mitjançant un conveni específic de col·laboració, en el Master Universitari en Estudis Humanístics i Socials i en el programa de Doctorat en Estudis Tomistes amb la UAO CEU.

 La signatura d’aquest compromís s’engloba dintre de la política d’internacionalització del Grup CEU i passa a formar part de la llarga llista de convenis internacionals signats al llarg d’aquest curs 2012-2013 amb el clar objectiu d’ampliar la nostra oferta educativa així com la capacitat d’atreure el talent internacional a les nostres aules. S’espera arribar a nous acords amb altres universitats en els pròxims mesos.

 Entre algunes de les accions que ja s’han iniciat, cap ressaltar la cooperació en projectes d’investigació i, concretament, amb el grup d’investigació “Persona i vida personal”, la mobilitat internacional entre alumnes i professors i la realització de cursos i jornades. El Dr. Enrique Martínez, degà i vicerector d’ordenació acadèmica de la UAO CEU, ha destacat que “aquests convenis ajudaran a l’enfortiment de la internacionalització de la nostra oferta educativa i, sobretot, en els nostres màsters d’investigació i programes de doctorat”. En aquesta línia i fruit d’aquests acords, se celebrarà el pròxim dia 12 de juliol les I Jornadas de Estudios Tomísticos de la UAO CEU, entorn del tema SER Y PERSONA, amb participació de diversos ponents internacionals de reconegut prestigi i membres de les universitats citades. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere