Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El despatx Garrigues de València atorgarà 1.000 € a un estudiant de Dret per la resolució i defensa oral d’un cas pràctic

Notícia anterior
Notícia posterior

 El despatx de servicis jurídics i fiscals Garrigues Advocats i Assessors Tributaris ha convocat el ‘I Premi Garrigues Universitat Comunitat Valenciana’, que consistirà en la resolució i la defensa oral d’un cas pràctic, per part dels estudiants de Dret de les diferents universitats de la Comunitat. El concurs està dotat amb un premi de 1.000 euros per al guanyador, i una beca per a fer pràctiques professionals a l’entitat.

 Segons ha informat el despatx en un comunicat, es tracta d’una convocatòria celebrada amb motiu del 30é Aniversari de la seua implantació en la Comunitat, i destinada als estudiants universitaris d’últim any de Dret –en la seua modalitat de Grau o Llicenciatura– que tinguin un “excel·lent expedient acadèmic acord al nivell d’exigència que actualment es requerix per a atendre les clientes”.

 A més, el jurat del certamen estarà compost per professionals “de reconegut prestigi” com advocats, notaris, registradors i economistes. De “la multitud de sol·licituds rebudes”, s’ha realitzat una preselecció de 20 alumnes, dels quals sol els set millors passaran a la prova final, que consistirà en la resolució i defensa oral d’un cas pràctic.

 El guanyador, que es coneixerà al llarg del mes de juliol, optarà a un premi en metàl·lic de 1.000 euros i una beca per a fer pràctiques professionals a Garrigues. El segon i tercer classificat també tindran premi, en este cas beques per a fer pràctiques professionals a l’entitat, llibres i materials acadèmics. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere