Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Internet Startup Camp 2013 a la Politècnica de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Universitat Politècnica de València llança el segon campus d’Internet de l’1 al 5 de juliol, on es reuniran els millors professionals d’Internet de l’Estat espanyol.

 Després de l’èxit de la primera edició de l’Internet Startup Camp (ISC) l’estiu passat, la Universitat Politècnica de València llança la segona edició, de l’1 al 5 de juliol. Aquest campus reuneix els millors professionals i empresaris d’Internet del país i compta amb el suport d’importants empreses del sector, com ara Google, Microsoft i Tuenti.

 La UPV es consolida com una de les universitats que més suport dóna a l’emprenedoria, sent la primera a llançar un campus de creació d’empreses d’Internet.

 L’ISC té una durada de cinc dies, on hi haurà classes, tallers, ponències, debats i nombroses activitats més. L’Institut Idees, les empreses emergents nascudes de la UPV, les millors acceleradores d’empreses (Wayra, Lanzadera i Booster), tots hi estaran presents.

 L’ISC està organitzat sense ànim de lucre i ofereix una oportunitat única a tots els emprenedors. Les persones que no hi puguen assistir presencialment, poden seleccionar la jornada que més els interesse o seguir-la a través d’Internet.

 El termini d’inscripció ja està obert i les places són limitades. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere