Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat d’Andorra es dota de nous estudis en l’àmbit de la recerca

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El proper 25 d’octubre comença a la Universitat d’Andorra (UdA) una nova edició del Postgrau en iniciació a la recerca, una formació pensada per a totes aquelles persones, titulats universitaris, que tinguin vocació investigadora o necessitat d’iniciar una tasca de recerca científica. El postgrau forma part igualment del pla d’estudis de doctorat. El període de preinscripcions i matrícula està obert fins al 20 d’octubre per al primer mòdul, el curs Metodologia de la recerca. El segon mòdul i últim del postgrau, titulat Mètodes quantitatius i qualitatius en recerca, començarà més endavant.

 D’altra banda, també està obert el període de preinscripció per al Curs d’actualització en Comunicació científica, una oferta formativa que començarà el 4 d’octubre. Aquest curs inclou activitats dirigides perquè els alumnes iniciïn la seva activitat de redacció, comunicació i producció científica.

 

V Seminari de recerca

 Coincidint amb l’anunci de les noves formacions en l’àmbit investigador, els quatre grups de recerca actius de l’UdA i els candidats a doctorat han presentat avui les accions realitzades durant l’últim període lectiu i els objectius a curt i mitjà termini dels projectes en marxa. Ha estat en el marc del V Seminari de recerca a la Universitat d’Andorra, al qual han assistit una trentena de persones.

 El Pla general de recerca de la Universitat d’Andorra defineix un conjunt d’accions complementàries amb l’objectiu d’ajudar a la divulgació de la recerca, a la col·laboració entre grups i a l’avaluació de l’evolució de l’activitat investigadora. Una d’aquestes accions són els Seminaris de recerca, l’objectiu dels quals és la creació d’un fòrum permanent on els diferents actors implicats en la recerca puguin explicar, de forma divulgativa, el seu treball i objectius. El V Seminari de recerca també ha servit per fer un debat obert sobre la recerca i el doctorat. ♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere