Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UB es converteix en la primera universitat catalana a crear un Banc de Temps

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Universitat de Barcelona, a través del Comissionat per a Participació, Ocupabilitat i Emprenedoria Social, posa en marxa el seu propi Banc de Temps (BdT-UB). La institució promou aquesta plataforma solidària oberta a la participació de tota la comunitat universitària. Es tracta del primer i únic banc de temps que existeix en el context de les universitats catalanes.

 Un banc de temps és una xarxa de persones que s’ajuden mútuament a través de l’oferta i la demanda de serveis, habilitats o coneixements. L’única moneda de canvi és el temps; totes les activitats tenen el mateix valor i el que s’intercanvia, per tant, són hores dedicades a ajudar una altra persona.

 La UB trasllada, per primer cop, aquesta experiència a l’àmbit universitari català. El Banc de Temps de la UB és una iniciativa que començarà a funcionar a partir del setembre del 2013. S’adreça a estudiants, personal docent i investigador, personal d’administració i serveis, i membres del Grup UB i d’Alumni UB. És un espai destinat a fomentar les relacions socials dins de la Universitat, que permeti als seus membres cobrir algunes necessitats sense diners. L’objectiu és crear i enfortir els vincles entre la comunitat universitària, a més de fomentar la cooperació, la participació social i la solidaritat.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere