Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UVic i Mondragon Unibertsitatea organitzen la 1a Jornada d’investigació del programa de Doctorat en Innovació i Intervenció Educatives

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Aquest divendres dia 21 de juny es durà a terme a Mondragon (País Basc) la 1a. Jornada d’investigació del Programa de Doctorat en INNOVACIÓ I INTERVENCIÓ EDUCATIVES que organitzen la UVic i Mondragon Unibertsitatea. La jornada s’emmarca en el conveni de col·laboració existent entre ambdues universitats i que ha donat com a fruit un dels primers doctorats conjunts i oficial a tot l’Estat després de l’adaptació dels estudis universitaris a l’Espai Europeu, denominat “Innovació i Intervenció Educatives”.

 Durant la jornada, que comptarà amb professors-investigadors de les dues universitats, s’analitzaran el paper de la família, la immigració o les persones amb discapacitat en l’àmbit educatiu.

 Així, aquesta primera jornada d’investigació servirà també perquè tots aquells interessats a realitzar aquest doctorat que combina estades en ambdues universitats, aprofundeixin i coneguin de primera mà les últimes investigacions en aquesta àrea, així com el doctorat, que posarà en marxa al setembre la seva segona edició, després d’un primer any durant aquest curs acadèmic.

 La jornada començarà a les 9:00 amb la presentació de les dues universitats del programa de doctorat conjunt, així com de les seves línies i grups de recerca en aquest camp, amb les aportacions de doctorands de les dues universitats.

 A les 15:00 hores intervindrà l’investigador Ignasi Vila, president de la comissió del programa de doctorat i expert en educació pluriligüe, que exposarà les últimes tendències de recerca en aquest camp. A continuació els investigadors de les dues universitats mantindran reunions per a la cerca de projectes comuns, i finalment els doctorands de les dues universitats intercanviaran informació.

 Per part de la Universitat de Vic hi participaran, entre d’altres, el professor Llorenç Comajoan en qualitat de coordinador de la UVic de l’esmentat programa de doctorat, i la professora Núria Simó en qualitat de directora de diverses tesis d’aquest programa. Així mateix, Alba Parareda i Tomàs Sadurní, doctorands, presentaran una síntesi de les seves recerques en curs.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere