Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Maria del Mar Bonet actua a València i rebrà la Medalla de la Universitat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior


 La cantautora Maria del Mar Bonet actuarà este dijous, a les 22.30 hores en el Claustre del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, en el Festival Serenates, que organitzen conjuntament, la institució acadèmica i la subdirecció de Música CulturArts Generalitat. La compositora mallorquina oferirà un concert extraordinari en este festival d’estiu amb motiu del lliurament de la Medalla de la UV, que li atorgarà el rector, Esteban Morcillo, en el marc del concert.

 Durant el concert, Bonet interpretarà el seu últim disc, ‘Fira encesa. Maria del Mar Bonet Bartomeu Rosselló-Pòrcel’, un treball homenatge al poeta mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel (Palma, 1913 – El Brull, 1938) en el centenari del el seu naixement. El disc recopila tots els poemes de Bartomeu Rosselló-Pòrcel que ha musicalitzat i gravat des de 1971 i també inclou tres poemes nous que ha musicalitzat fa poc, explica l’entitat educativa en un comunicat. 

 L’entrada a este espectacle, com tots els de Serenates en el Claustre, és gratuïta, amb invitació a recollir, a partir d’una hora abans del començament, en la Consergeria de La Nau, l’edifici històric de la Universitat de València (C/ Universitat, 2, València). 

 Donada la limitació de la capacitat de La Nau, el concert serà també retransmés en directe des de la Sala d’Actes Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, i des de l’Auditori Joan Plaça, del Jardí Botànic.

 Des dels anys 80, Serenates s’ha convertit en una alternativa d’oci per a milers de persones en cada edició, i una excel·lent plataforma per a la promoció de grups valencians, i esta línia es consolida en l’edició d’enguany. 

 Però, a més, el festival incorpora novetats en 2013: l’Ajuntament de València, mitjançant la Regidoria de Joventut, i els patrocinadors privats Fundació Banc Sabadell i Heineken donen suport a este festival en el qual s’han programat nou concerts fins al pròxim dia 4 de juliol. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere