Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UJI amplia a set els terminis per a pagar la matrícula del pròxim curs

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat l’ampliació dels terminis per al pagament de la matrícula corresponent al curs 2013-2014, passant de quatre a set. D’esta manera, els estudiants de la UJI tindran l’opció de pagar les taxes dels crèdits de matrícula fraccionades en set pagaments domiciliats que es realitzaran entre els mesos d’octubre i abril. 

 D’altra banda, si en algun moment no es pot abonar el rebut per causes justificades, l’estudiant podrà presentar al·legacions i la Universitat avaluarà cada cas de manera personalitzada, segons ha informat la UJI en un comunicat.

 Una altra de les novetats que s’ha incorporat en la normativa acadèmica, tant de grau com de màster i de primer i segon cicle, és la possibilitat d’optar a l’ampliació de matrícula de manera que, segons el rendiment acadèmic de l’estudiant, este podrà programar si amplia la matrícula en el termini que s’establisca. 

 En este període d’ampliació de matrícula es podrà afegir assignatures de segon semestre i les de Pràctiques Acadèmiques Externes i Treball de Final de Grau. A més, en el cas d’estudis de Màster s’habilitarà un període de matrícula de segon semestre dirigit a estudiants un altre cop ingrés sempre que l’organització acadèmica ho permeta.

 Pel que fa a l’anul·lació d’assignatures, la UJI ha incorporat a la normativa l’opció que els estudiants puguen fer anul·lacions parcials de matrícula durant la segona quinzena del mes de novembre per a assignatures del primer semestre, i durant la segona quinzena de març per a les assignatures del segon semestre. D’esta manera, l’estudiant no pagarà taxes de segona matrícula quan es torne a matricular d’estes assignatures.

 Finalment, la UJI preveu la convocatòria d’ajudes de matrícula amb la finalitat de donar suport als estudiants de grau i primer i segon cicle, tenint en compte les diverses circumstàncies econòmiques o familiars, per promoure l’accés i la permanència en els estudis superiors i no deixar desprotegit a l’estudiant.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere