Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UAO CEU aposta per la recerca amb la Fundació Catalana de la Premsa Comarcal

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 image_mini

 La Universitat Abat Oliba CEU i la Fundació Catalana de la Premsa Comarcal (FCPC), que compta amb més d’un centenar de publicacions (diàries, setmanals, mensuals o trimestrals) associades, van signar un acord de col·laboració en recerca arran de la concessió al Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón, director del departament de Ciències de la Comunicació de la UAO CEU, del VII Premi de Recerca Universitària que atorga aquesta entitat.

 Aquest guardó comporta una aportació econòmica de 3.000 euros, que ajudaran al Grup de Recerca sobre Periodisme Digital i Banda Ampla de la UAO CEU a dur a terme la seva tasca científica.

 El conveni, signat pel rector de la UAO CEU, el Dr. Carlos Pérez del Valle, i pel president de la FPCP, el Sr.Carles Ayats, permetrà dur a terme accions de recerca sobre els mitjans de comunicació locals i comarcals. De fet, la FPCP té com a finalitat la difusió de la llengua i de la cultura catalanes mitjançant la promoció conjunta de la premsa catalana local i comarcal escrita en català i promoure la disponibilitat general d’una àmplia xarxa de serveis culturals d’informació i de comunicació per impulsar la participació activa dels grups i sectors socials en els diversos processos i circuits de la comunicació i la cultura. Durant l’acte es van plantejar noves possibilitats de col·laboració, tant en pràctiques d’estudiants de grau com en l’organització d’un esdeveniment amb estudiants de Periodisme de les universitats catalanes.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere