Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Les proves d’accés per a l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València seran en octubre

Notícia anterior
Notícia posterior

orquesta_clasica

 Les proves d’accés per formar part de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València d’aquest curs tindran lloc a partir del 21 d’octubre, segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat. 

 Les persones interessades no poden tenir més 23 anys i han de cursar com a mínim els últims anys del grau professional de música. Es valorarà positivament el fet d’estar cursant estudis universitaris. Es convoquen proves per a violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta/flautí, clarinet/clarinet baix, fagot, trompa i percussió. 

 La preinscripció és totalment gratuïta i ha de realitzar-se mitjançant el formulari del lloc web www.uv.es/pam o bé telefonant a l’oficina del Patronat d’Activitats Musicals de la Universitat de València al 96 398 30 71, abans del pròxim 21 d’octubre. 

 L’Orquestra oferix als seus membres ajudes econòmiques per a formació musical, formació pedagògica i musical, promoció de solistes i grups de cambra, la possibilitat d’una gira nacional o internacional i reconeixement acadèmic per als estudiants de la Universitat de València (cinc crèdits de lliure opció / dos crèdits ECTS per curs). Per a més informació i inscripcions en l’Orquestra, consulte el lloc web www.uv.es/pam, del Patronat d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València.

 L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València s’ha convertit en una de les orquestres més rellevants en l’escena universitària espanyola. Cada any incorpora nous estudiants i dóna una formació de gran qualitat en interpretació orquestral als huitanta joves alumnes que la integren. L’orquestra està dirigida des de 2011 per Hilari Garcia. 

 En els seus quinze anys d’història -ha estat creada en 1985- han format part de l’Orquestra més de set-cents joves músics. Actualment, ocupen places en orquestres professionals espanyoles i europees.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere